KONEC SVETA?

Datum objave: 4.05.2011 ob 11:39
Kategorija: miks

Naj vam takoj na začetku zaupam: Koncem letošnjega leta NE bo konca sveta.

Lahko me primete za besedo. Če nimam prav, lahko od mene zahtevate kakršnokoli odškodnino.

Možno je, da bo pred napovedanim datumom konec sveta zame, prav tako kot za mnoge, ki jim je usojeno, da leta 2012 (po našem koledarju) ne bodo dočakali. Za ta primer izjavljam, da moji dediči niso odgovorni za moje napovedi.

Če mi kdo vseeno ne zaupa, in bo deloval v prepričanju, da konec sveta bo na napovedani datum, pa bo zaradi tega hotel svoje nepremičnine ali druge pridobitve (jahte, prestižne avtomobile, vinoteke, umetniške slike itd.) podarjati, lahko to da meni. Daril ne vračam.

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Sreda, 4. Maj 2011 ob 11:39 in zapisano pod miks. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

4 komentarjev na “KONEC SVETA?”

#1

Neumnosti kvasiš mijau. ;)
Podobno kot z začetkom, je tudi s koncem. Vzemimo za primer preprosto (človekovo) življenje. Ne mama ne oče v trenutku ko je nastalo, tega še ne vesta. Kaj šele “širni svet”. Pa vendar je novo življenje že tu. In prav v tem trenutku se prične tudi umiranje. Prvi jok in zadnji izdih sta samo “orjentirja”.
Tudi če mi boš naštel protiargumente me čudi tvoj sestavek. Si spremenil vero – prepričanje? Konec – izničenje, lahko sledi samo začetku – stvarjenju. V večnosti vsemirja pa se stvari samo spreminjajo.

Saj vem, ;) ekonomsko komponento si podtaknil. Poklicna deformacija. A si se uštel. Večina tistih, da ne rečem vsi, ki se bojijo konca, so tudi strašno navezani na materialne dobrine. torej udarec v prazno. :twisted:

#2

Kaj je zdaj, Bin? Mi verjameš ali ne? Tako izmuzljivo si napisal to o rojstvu in umiranju, da se sprašujem, ali si sploh pozorno prebral, kaj sem napisal.
Toliko sem te pa razumel, da mi ti ne boš nič zapustil.
Pa upam, da se slišiva (pa morda vidiva) pred ali po koncu napovedanega konca sveta.

#3

Verjamem mijau!
Prepričal si prepričanega. :mrgreen: Po koncu si bova delila vojni plen. Pola – pola ali bratski?

#4

Ker sem starejši, sem bolj za bratski.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !