POETOVIONA VAS VABI

Datum objave: 23.06.2009 ob 09:33
Kategorija: miks

Pod tem geslom je Društvo upokojencev Ptuj skupaj s ptujskimi Termami, in pod pokroviteljstvom predsednika države, vabilo slovenske upokojence, da prejšnjo soboto obiščejo Ptuj.

Ponudili so znižane vstopnice za kopanje skupaj s kosilom v Termah, prevoze s turističnim vlakecom na ogled mesta in ptujskega muzeja, športne aktivnosti ter pester kulturni program, razstavo likovnih del in sodelovanje v likovni koloniji.

Na veliko žalost tistih, ki so kljub slabi vremenski prognozi, prišli, so športna tekmovanja odpadla, prav tako tudi likovna kolonija, zato pa so Terme odprle za obiskovalce svoj “Gemini klub” v novem hotelu Primus, ki se ponaša s štirimi zvezdicami.

Kopanje v bazenih hotela ter kulturni program z ogledom Ptuja je zadovoljil prisotne in jih tako navdušil, da so obljubili, da bodo še prišli.

S tem je najpomembnejši cilj našega povabila bil dosežen.

Grenak priokus pa ostaja zaradi tega, ker se je Zveza društev upokojencev Slovenije posebej potrudila, da objavi, kako takšnih akcij posameznih društev upokojencev ne podpira.

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Torek, 23. Junij 2009 ob 09:33 in zapisano pod miks. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

12 komentarjev na “POETOVIONA VAS VABI”

#1
vlatka

Lep naslov ste si izbrali.

Dober dan še tukaj, želim :)

#2
kamper

Zveza društev upokojencev Slovenije očitno sama ni sposobna take organizacije kot jo lahko društvo upokojencev z levo roko :lol:

#3

ZDUS ne naredi nič zastonj in jim je krivo, ker drugi to počnejo.
Seveda pa ne gre kar z levo roko.

#4

Eh, Mijau, pri naših leti pa bi ti že moralo biti jasno, da če kaj izpelješ dobro, se bo vedno našel kdo, ki bo kaj grajal ali nergal … tako se danes svet vrti :-D . Pa kaj. Tisti ta pridni vedno dela(m)jo v lastno zadovoljstvo.

Upam, da bo hudoba od bolezni odšla in nam boš čil in zdrav na naslednjem srečanju, hudomušno, kot ti znaš, raztegnil smajalne mišice. Vse dobro ti želim.

#5

Roti, hvala za dobre želje. Se že bolje počutim, tako da sem včeraj že nastopal na literarnem večeru skupaj z ostalimi člani kluba. Na naslednje srečanje pridem (a z gotovostjo pač ne morem tega trditi), saj se tudi sam počutim dolžnika.

#6

Še dobro, da me “zveza društev …” nima v svojih spiskih. :mrgreen:

Pozdravljen Feniks Mijau! :) Se mi je zdelo, da imaš nekaj za bregom, ker te tako dolgo ni bilo naokoli. :D Drugo leto, mogoče bom pa drugo leto med povabljenimi?? :twisted:

#7

Bin, če boš upokojenec, gotovo. Sicer pa ste pa na Ptuj vabljeni vsi in to ob vsakem času.

#8
vlatka

mijau,

in mene kao da ni, pizdun stari…, naj te kar malo zvija!! :D :D

Ne, dragi Mirko,

se hecam. Saj veš, da ti želim vse dobro. In nehaj se smiliti sam sebi, saj si ja korenika. (Se mi je kar zdelo, da je s tabo nekaj narobe, ker sem ves čas mislila nate…)

Vse bo okej. To je zadnje, kar te je zvilo. Naprej boš brez težav. Izdal boš še pet knjig, zato začni delati na tem. Potem boš pa užival v počitku.

Sva zmenjena?

Vlatka te ma rada, pa čeprav jo ne šišaš….. :)

#9

Vlatka, šišam, šišam, le da ne verjamem v prerokovanja, pa čeprav so optimistična. Sicer sem pa tudi sam optimističen glede okrevanja.

Če bom izdal vsaj še eno knjigo, bom zadovoljen.

Mijau ma vas rad.

#10
vlatka

mijau,

pet – sem rekla. kar sem rekla sem rekla. :D :D

#11

/”Kopanje v bazenih hotela ter kulturni program z ogledom Ptuja je zadovoljil prisotne …”/

Mmm … tole se pa sliši navdušujoče … Ni vrag, da nekoč pridem!

Če ne prej pa potem, ko se upokojim … ;)

#12

Nagajivka, pridi! Mi smo odprto društvo. Pri nas lahko postaneš član društva, ne da bi moral zato v penzijo. V najkrajšem času bomo v svoje vrste včlanili skupino mladih in jim na novi lokaciji, kamor se te dni selimo, nudili tudi prostor za svoje aktivnosti. Že sedaj nam pomagajo pri selitvi.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !